Somogyi Tibor

Gyermeket nevelő APA, aki homeofficeban egyszál okostelefonnal online dolgozik, méghozzá földrajzi helytől, időtől és emberektől függetlenül bárhonnan, akár folyamatosan utazva, nyaralva is vagy épp otthonról


Laptoplifestyle élet- és munkastílust képviselve

dolgozom éppen onnan, ahol vagyunk. Akár egy kocsiból, egy parkból, egy rétről, erdőből, vízpartról, nyaralás közben vagy épp vonaton, repülőn.


Olyan eszköz áll a rendelkezésemre, melyre fiatalokat is megtanítva, 4-5 év alatt igen komoly sikereket érhetnek el! Mire befejezik az egyetemi tanulmányaikat, addigra kész egzisztenciával rendelkezhetnek.

Röviden: karrier fiatalon.


Ha pedig mindezt tökélyre akarod fejleszteni, akkor elkerülhetetlenek lesznek a sikerszokások megismerése és elsajátítása.

Így veheted fel velem a kapcsolatot

Ha felkeltettem az érdeklődésedet és kérdéseid merültek volna fel, akkor az alábbi lehetőségek közül választhatsz és egyeztetünk egy időpontot, amikor egy videóbeszélgetés keretében megválaszolom neked őket!

  • fel tudsz hívni mobilon (sms-re nem válaszolok SOHA, kérlek, tisztelj meg azzal, hogy felhívsz!) +36 30 952 5392
  • tudsz emailt írni
  • tudunk messengeren írni vagy szóban, esetleg videón beszélni
  • tudunk skypeon írni vagy szóban, esetleg vidón beszélni
  • tudunk WhatsAppon is írni (telefonszám kell hozzá)
  • tudunk Viberen is írni vagy szóban, videón beszélni (telefonszám kell hozzá)
  • tudunk HangOutson is írni vagy szóban, videón beszélni, de ezt előtte jelezd felém más módon!
  • meg tudunk beszélni egy helyet és találkozhatunk személyesen is
  • részt vehetsz velünk egy rendezvényen!


    Ha ezekben a sokak számára kiszámíthatatlan, igatag időkben valami stabilat, biztosat, kiszámíthatót keresel, amivel nem vagy helyhez kötve és teljesen kötetlenül, (vagy pont fordítva, helyhezkötöttség közben, akár az otthonodból is) homeofficeban csinálhatod, ráadásul gazdasági, politikai helyzetektől teljesen függetlenül, akkor biztosan van miről beszélnünk! Tudok neked olyat mutatni, ami minden problémádat megoldhatja, ha kellőképpen tanítható vagy és alázattal tudsz a feladatokhoz állni! Ha szeretsz utazni, járni a világot, akkor ki ne hagyd, mert ezt neked találták ki és még fizetik is!

Copyright © 2021. All Rights Reserved by Somapapa.